AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi pisliği görmek

Kahve falında kendi pisliği görmek

Kahve falında kendi pisliği görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, hedeflerini tutturamayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, makbul olmayan işler yapacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kendi pisliği gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınız faydaları yerine dezavantajlarını ortaya koyuyor olabilir.

Kahve falında kendi pisliğine basmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, hayal kırıklığına alamet eder.

Kahve falında at pisliği görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında inek pisliğine düşmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında evde fare pisliği görmek hata yapılacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan pisliği yediğini görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek pisliği yemek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan pisliği toplamak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kuzu pisliği görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir