AnaSayfa / Genel / Kahve falında parti genel başkanını görmek

Kahve falında parti genel başkanını görmek

Kahve falında parti genel başkanını görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parti genel başkanını gördüyseniz:

  • Risk almamanızda fayda var.

Kahve falında parti genel başkanını görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işarettir.

Kahve falında parti genel başkanı görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında genel başkan görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir parti başkanını görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parti başkanını görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında parti başkanı olmak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında parti başkanı görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında emniyet genel müdürünü görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir