AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini otururken görmek

Kahve falında kendini otururken görmek

Kahve falında kendini otururken görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çözümlere kavuşacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, işlerinin toparlanacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini otururken gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da talepleri sürekli çoğalan kişiler olabilir.

Kahve falında ot tarlası görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına alamet eder.

Kahve falında zehirli ot yemek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ot yığmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında melisa otu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, eğlenceli günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yeni oturma grubu görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, güzel günler için yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ot kesmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında yabani ot temizlemek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hak yoluna döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir