AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazayla kedi öldürmek

Kahve falında kazayla kedi öldürmek

Kahve falında kazayla kedi öldürmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, bir işe soyunacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kazayla kedi öldürmek gördüyseniz:

  • Sizi üzen veya güvendiğiniz bazı kişiler bazı konularda ilerlemenizi engelliyor olabilirler.

Kahve falında kazayla kedi öldürmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, huşu içinde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında birini kazayla öldürmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin trafik kazasında öldüğünü görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında motor kazasında ölmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında trafik kazasında birilerinin öldüğünü görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kazada öldüğünü görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin kazada öldüğünü görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında trafik kazasında ölmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir