AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini medinede görmek

Kahve falında kendini medinede görmek

Kahve falında kendini medinede görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, güzel günler için yaşayacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini medinede gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında medine hurması görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, yardımının olacağına işarettir.

Kahve falında medinede bulunmak işinde en iyisi olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında medineyi görmek kendini yiyip bitireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine alamet eder.

Kahve falında medineye gideceğini görmek yüzünde güller açacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında medineyi gitmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, satışların düşeceğine delalet eder.

Kahve falında mekke ve medine görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine delalet eder.

Kahve falında medinede olmak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında medineye gittiğini görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir