AnaSayfa / Genel / Kahve falında medineyi görmek

Kahve falında medineyi görmek

Kahve falında medineyi görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, büyük başarı kazanacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında medineyi gördüyseniz:

  • Demoralize olmak yerine, keyfini çıkartacağınız taraflara yönelmelisiniz.

Kahve falında medine hurması yemek hayallerinin suya düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında medine hurması görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında mekke medineye gitmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında medinedeki yeşil kubbeyi görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında medinede olmak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında mekke medineyi görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde medcezir görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına inanılır.

Kahve falında medineye gideceğini görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir