AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kraliçe görmek

Kahve falında kendini kraliçe görmek

Kahve falında kendini kraliçe görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, işlerinin düzeleceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında kendini kraliçe gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Kahve falında ingiltere kraliçesini görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzellik kraliçesi görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kral kraliçe görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret eder.

Kahve falında kraliçe tacı takmak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kral ve kraliçe görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kraliçe tacı görmek ihanete uğrayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında kraliçe elizabeth görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında kendini kraliçe görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir