AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzellik kraliçesi görmek

Kahve falında güzellik kraliçesi görmek

Kahve falında güzellik kraliçesi görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında güzellik kraliçesi gördüyseniz:

  • İlk işin ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranı düzeltmek olsun.

Kahve falında güzellik kraliçesi görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine inanılır.

Kahve falında kraliçe olduğunu görmek canını ve malını hiçe sayacağına, vaaz ve nasihate delalettir.

Kahve falında ingiliz kraliçesini görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kraliçe tacı takmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında kraliçe tacı görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kral ve kraliçe görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kraliçe karınca görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ingiltere kraliçesini görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir