AnaSayfa / Genel / Kahve falında kraliçe tacı görmek

Kahve falında kraliçe tacı görmek

Kahve falında kraliçe tacı görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, günden güne sorunlarının artacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, yıkılacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kraliçe tacı gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kraliçe tacı görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine yorulur.

Kahve falında kraliçe tacı takmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya delalettir.

Kahve falında kral kraliçe görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kraliçe elizabeth görmek herkesin takdirinin toplanacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kraliçe olmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, karlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ingiliz kraliçesini görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kral ve kraliçe görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kraliçe karınca görmek çok yorulacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir