AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla yemek yapmak

Kahve falında arkadaşla yemek yapmak

Kahve falında arkadaşla yemek yapmak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla yemek yapmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir olay ya da düşünce biçimi olayları farklı görmenize neden olabilir.

Kahve falında arkadaşına yemek yapmak ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşla yemek yapmak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, seyahatlere katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla yolculuk yapmak önemli ve ciddi işler yapacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla hırsızlık yapmak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla zina yapmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının evinde banyo yapmak evlilik yolunda bir adım atılacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarla banyo yapmak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşına makyaj yapmak isabetli kararlar alacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir