AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanserli birini görmek

Kahve falında kanserli birini görmek

Kahve falında kanserli birini görmek sabit geliri olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kanserli birini gördüyseniz:

  • Detaylı düşünülmeden atılan adımların veya yapılan değişikliklerin olumsuz sonuçları olabilir.

Kahve falında annemi kanser görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kanserden öleceğini görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, sıkıntılarını aşacağına inanılır.

Kahve falında boğaz kanseri olduğunu görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, makbul olan mallara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kanser hastası görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında annenizin kanser olduğunu görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında kanserli görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanserli kadın görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pankreas kanseri görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir