AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kanser olarak görmek

Kahve falında kendini kanser olarak görmek

Kahve falında kendini kanser olarak görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini kanser olarak gördüyseniz:

  • Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında bir yakınının kanser olduğunu görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında yakınınızın kanser olduğunu görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet eder.

Kahve falında kanserli biri görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine yorulur.

Kahve falında kanser olmuş birini görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanserli kadın görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu öğrenmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kendini kanser hastası görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine yorulur.

Kahve falında kardeşini kanser görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir