Kahve falında kendini kahküllü görmek

Kahve falında kendini kahküllü görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini kahküllü gördüyseniz:

  • Sosyal etkinler içinde son derece başarılısınız.

Kahve falında kahkül kestirmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahküllü saç görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kahkül bırakmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kahküllü görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine kahkül kesmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, işlerinin çok açılacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kahkül kestirmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı kahkül kesmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına yorulur.

Kahve falında saçında kahkül görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, saygınlığına leke sürüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir