AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini iyi görmek

Kahve falında kendini iyi görmek

Kahve falında kendini iyi görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, rahatın yerine geleceğine, işinde uzmanlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini iyi gördüyseniz:

  • Yeni dostlarınıza fazla değer vererek eski arkadaşlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin iyileştiğini görmek sorunlarını bitireceğine, çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanın iyileşmesini görmek bankadaki hesabının kabaracağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iyileşen birini görmek maddi olarak zayıflayacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin iyileştiğini görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında iyiliği emretmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işaret eder.

Kahve falında iyi bir kadın görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavdan iyi almak kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine yorulur.

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir