Kahve falında et ısırmak

Kahve falında et ısırmak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında et ısırmak gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Kahve falında kendi etini ısırmak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine yorulur.

Kahve falında çiğ et ısırmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında etini ısırmak hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına yorulur.

Kahve falında insan eti ısırmak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına işaret eder.

Kahve falında et ısırmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin etini ısırmak bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında yılanın çocuğunu ısırdığını görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin kolunu ısırdığını görmek hayra ve esenliğe, mali olarak küçüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir