AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii imamı görmek

Kahve falında camii imamı görmek

Kahve falında camii imamı görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zararının büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında camii imamı gördüyseniz:

  • Sesinizi duyurma arzunuz artabilir.

Kahve falında cami ve imam görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında cami imam görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında cami imamı olduğunu görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami imamı olmak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında cami imamını görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami imamı görmek yeni mallara kavuşacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına işarettir.

Kahve falında camii imamı görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında camiye imam olmak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir