AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınlara imam olmak

Kahve falında kadınlara imam olmak

Kahve falında kadınlara imam olmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, umutların biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadınlara imam olmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişi ya da durumlardan uzak kalmalı, şüpheli kişi veya işlere olumsuz yanıt vermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında kadınlara imam olmak hayattan yana yüzünün güleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında kadın imamın arkasında namaz kılmak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın imam görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında kadının imam olduğunu görmek ağız tadının yerinde kalacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına delalet eder.

Kahve falında kuran okuyan imam görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında imamın önünde namaz kılmak şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında imam nikahı kıyılacağını görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, sağlığının bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında imam sarığı takmak şöhretli biri olunacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir