AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini havluyla görmek

Kahve falında kendini havluyla görmek

Kahve falında kendini havluyla görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, güzel bir hayat geçireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, tatsızlıklar çıkacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini havluyla gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk var.

Kahve falında oyalı havlu görmek kurtuluşu yakalayacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında havlu hediye edilmesi görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havlu kağıt görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına alamet eder.

Kahve falında mor havlu görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, her şeyin ters gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havlu yıkamak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havluyla görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kağıt havlu görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havlu almak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir