AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu almak

Kahve falında havlu almak

Kahve falında havlu almak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında havlu almak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda, bir zamanlar iyi bir fikirmiş gibi görünen durumları, farklı bir gözle değerlendirmenize neden olabilecek olaylar yaşıyor ya da yaşayacak olabilirsiniz.

Kahve falında yüz havlusu görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında havlu sarılmak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya inanılır.

Kahve falında oluye havlu görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Kahve falında havluyla kurulanmak nasiplerini alacağına, büyük zorluklar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk havlu görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipe havlu asmak maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz havlu satın almak iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında birine beyaz havlu vermek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir