AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hamile görmek

Kahve falında kendini hamile görmek

Kahve falında kendini hamile görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını çözeceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini hamile gördüyseniz:

  • Herhangi bir işareti ortada olmasa da, her şeyin yolunda gideceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Kahve falında hamile değilken hamile olduğunu görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kediye hamile olmak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının hamile olduğunu duymak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok hamile görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında akrabanın hamile olduğunu görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, korkularını yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini hamile olarak görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinden hamile kalmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere delalettir.

Kahve falında eşinin hamile haberini almak ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, önemli bir makama terfi alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir