AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok hamile görmek

Kahve falında çok hamile görmek

Kahve falında çok hamile görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, her daim Allah yolunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok hamile gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konularında ani değişiklikler veya olaylar meydana gelebilir.

Kahve falında hamile kaplumbağa görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, işlerinin de rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe hamile olduğunu öğrenmek bereket ve huzur geleceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya delalet etmektedir.

Kahve falında bekar birini hamile olduğunu görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işarettir.

Kahve falında eşini başkasından hamile görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızı hamile bırakmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında hamile öğretmen görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kadınla karşılaşmak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile yakınını görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir