AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini gazetede görmek

Kahve falında kendini gazetede görmek

Kahve falında kendini gazetede görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, ömrün uzun olmasına alamet eder.

Kahve falında kendini gazetede gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi ya da grupların karakterlerini biliyorsunuz.

Kahve falında gazetede haber olmak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gazete okuyan birini görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi fotoğrafını gazetede görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında gazete okuduğunu görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gazeteye çıkmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gazetede haber okumak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına tabir olunur.

Kahve falında gazete ilanı görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca rivayet eder.

Kahve falında gazetede ismini görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir