AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini farklı görmek

Kahve falında kendini farklı görmek

Kahve falında kendini farklı görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hedeflerini tutturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini farklı gördüyseniz:

  • Düşüncesizce yaptığınız veya çevrenize yenilikleri kanıtlama eğiliminiz nediniyle yaptığınız yatırımlardan para kaybına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında birinin saçını farklı renk görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında iki farklı çorap giymek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farklı dil konuşmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farklı bir eve taşınmak dertlerinin artacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olduğunun farkında olmak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, dertlerin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farklı ayakkabılar giymek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farklı terlik giymek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir