AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ateşte yanarken görmek

Kahve falında kendini ateşte yanarken görmek

Kahve falında kendini ateşte yanarken görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, rahat nedir öğreneceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize yorulur.

Kahve falında kendini ateşte yanarken gördüyseniz:

  • Maddi konular hassasiyet gerektirebilir.

Kahve falında yanan ateşe su dökmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında yanan ateş görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşte yanarak ölmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında yanan ateşi görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada yanan ateş görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan ateşi söndürmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına yorulur.

Kahve falında ocakta yanan ateş görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir