AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ameliyatta görmek

Kahve falında kendini ameliyatta görmek

Kahve falında kendini ameliyatta görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, sorunlarını unutacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini ameliyatta gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yaırımlar konusunda şanslısınız.

Kahve falında ameliyat olmaktan vazgeçmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının ameliyat olduğunu görmek daha iyi anlaşır olacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakınının ameliyat olduğunu görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun ameliyat olduğunu görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına inanılır.

Kahve falında kafasından ameliyat olmak şerefli bir hayat süreceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını ameliyat etmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından ameliyat olmak hayırlı terfiler alınacağına, gönül kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin ameliyat olduğunu görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir