AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında kocasının ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında kocasının ameliyat olduğunu görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha çekici olabilir, yeni ilişkilere başlayabilir veya mevcut ilişkinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında kocasının ameliyat olduğunu görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında kızının ameliyat olduğunu görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında kediyi ameliyat etmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu ameliyat ettirmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göz ameliyatı olmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin ameliyat olduğunu görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kalpten ameliyat olmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında ameliyattan kaçmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir