AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolundan ameliyat olmak

Kahve falında kolundan ameliyat olmak

Kahve falında kolundan ameliyat olmak ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, karısının çok mutlu olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında kolundan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Olayları büyütmenin zamanı olmayabilir.

Kahve falında koldan ameliyat olmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında kolundan ameliyat olduğunu görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında kolundan ameliyat olmak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet eder.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyata hazırlanmak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ameliyat görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında birini ameliyat etmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir