AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine yüzük takmak

Kahve falında kendine yüzük takmak

Kahve falında kendine yüzük takmak mutlu günlerin yakında olduğuna, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, rahatsızlık vereceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kendine yüzük takmak gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler aslında sizin için üstü kapalı şekilde şanslı durumların oluşması anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında renkli yüzük takmak pek çok fırsatı kaçıracağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında alyans yüzük takmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzüğünü takmak eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında anneye yüzük takmak işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında altın yüzük alıp takmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına altın yüzük takmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir