AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi yer aramak

Kahve falında bi yer aramak

Kahve falında bi yer aramak statü atlayacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bi yer aramak gördüyseniz:

  • Düzeltilmesi gereken şeyler neyse düzeltip hayatınıza devam etmelisiniz.

Kahve falında namaz kılacak yer aramak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, hile ile mal elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo yapacak yer aramak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri aradığını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar yeri aramak zaman bulmakta zorlanacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine delalettir.

Kahve falında aradığı yeri bulmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalacak yer aramak kazanç kapılarının açılacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkanmak için yer aramak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işlerine bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gideceği yeri aramak işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir