AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden utanmak

Kahve falında kendinden utanmak

Kahve falında kendinden utanmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kendinden utanmak gördüyseniz:

  • Ziyaretinize gelen birisi yeni planlar üretmenize sebep olabilir.

Kahve falında kendinden utanmak ününün çoğalacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında insanlardan utanmak elinin dara düşmeyeceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok utanmak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliden utanmak fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulur.

Kahve falında utanmak korkmak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden utanmak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadından utanmak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken utanmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir