AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi vücudunda kan görmek

Kahve falında kendi vücudunda kan görmek

Kahve falında kendi vücudunda kan görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında kendi vücudunda kan gördüyseniz:

  • başlıklarında kendini gösterebilir.

Kahve falında kendi vücudunda kan görmek refaha erileceğine, bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kan akmak adından söz ettirecek adımlar atacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunu kanlar içinde görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalettir.

Kahve falında vücuttan kan aktığını görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, işlerinin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda kan görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kan aktığını görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalettir.

Kahve falında vücutta kan görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kendi vücudundan kan aktığını görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir