AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının yandığını görmek

Kahve falında saçlarının yandığını görmek

Kahve falında saçlarının yandığını görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarının yandığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız veya fikirlerinizi dile getirmeniz durumunda yaşam koşullarınızı geliştirebilecek düzenlemeler söz konusu olabilir.

Kahve falında saçını yandığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında saçlarımın yandığını görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçının yandığını görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının yandığını görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçların yandığını görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, birikiminin artacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarının yandığını görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin saçlarının yandığını görmek aldığı borçların katbekat artacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçının yandığını görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir