AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçının beyazlamasını görmek

Kahve falında kendi saçının beyazlamasını görmek

Kahve falında kendi saçının beyazlamasını görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçının beyazlamasını gördüyseniz:

  • Bazı ters davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını beyaz saçlı görmek para kazanmasına da vesile olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine inanılır.

Kahve falında kocasını beyaz saçlı görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün saçlarını beyaz görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin saçını beyazlamış görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz saçlar görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet eder.

Kahve falında eşini beyaz saçlı görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında saçının bir kısmını beyaz görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir