AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi pisliğini yaparken görmek

Kahve falında kendi pisliğini yaparken görmek

Kahve falında kendi pisliğini yaparken görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, alın terinin karşılığını alacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi pisliğini yaparken gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı hafife almayın.

Kahve falında evde fare pisliği görmek ruhsal olarak etkileneceğine, yarasını saracağına işarettir.

Kahve falında insan pisliğine basmak bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kaplumbağa pisliği görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek pisliğini görmek onlarla ayrı düşeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında insan pisliğini temizlemek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine işarettir.

Kahve falında mal pisliği görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek pisliği toplamak sadaka ya da zekat vereceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercin pisliği görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir