AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını makyaj yaparken görmek

Kahve falında arkadaşını makyaj yaparken görmek

Kahve falında arkadaşını makyaj yaparken görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, anne baba dualarının alınacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını makyaj yaparken gördüyseniz:

  • Kafanızda gerçekçi veya gerçekçi olmayan endişeler oluşabilir.

Kahve falında arkadaşına makyaj yapmak kişinin evlatlarının artacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını makyajlı görmek ona emek vereceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını makyaj yapmış görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının makyaj yaptığını görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını makyaj yaparken görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, çok zor bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşırı makyaj yapmak tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına işaret eder.

Kahve falında makyaj malzemesi hediye almak dertlerine derman bulacağına, kendisini ailesine vereceğine delalettir.

Kahve falında mavi makyaj yapmak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir