AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi namahrem yerini görmek

Kahve falında kendi namahrem yerini görmek

Kahve falında kendi namahrem yerini görmek başarıdan başarıya koşacağına, işlerin yolunda gideceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında kendi namahrem yerini gördüyseniz:

  • Eğlencenin dozunu kaçırmamalısınız.

Kahve falında kendi namahrem yerini görmek her zaman sevgi göreceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin namahrem yerini görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, her anlamda şifa bulmaya delalet eder.

Kahve falında namahrem görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işaret eder.

Kahve falında namahremden sakınmak ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayarak yere düşmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalettir.

Kahve falında arabayla bir yere yetişmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında cips yerken görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında telefonun yere düştüğünü görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir