AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri çanta satın almak

Kahve falında deri çanta satın almak

Kahve falında deri çanta satın almak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, huzurlu hissedileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına işaret eder.

Kahve falında deri çanta satın almak gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu, seyahatler veya projeleriniz ya da toplum içindeki duruşunuz kazandığınızdan daha fazla harcama yapılmasını gerektiriyor olabilir.

Kahve falında deri çanta satın almak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah deri çanta görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında siyah deri çanta kaybetmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında deri el çantası görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına inanılır.

Kahve falında yılan derisi çanta görmek çok sağlıklı olunacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında deri çanta almak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah deri çanta almak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine işarettir.

Kahve falında deri çanta takmak yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir