Kahve falında kendi kızının yürüdüğünü görmek

Kahve falında kendi kızının yürüdüğünü görmek kötü bir habere veya tehlikeye, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kendi kızının yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı hareket etmiyor ya da edemiyor olabilir.

Kahve falında kızının yürüdüğünü görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızla yürümek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızla elele yürümek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızla kol kola yürümek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla yürümek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalet eder.

Kahve falında kendi kızının yürüdüğünü görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine inanılır.

Kahve falında kızla yürümek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillikte yürümek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top