AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızla yürümek

Kahve falında bir kızla yürümek

Kahve falında bir kızla yürümek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızla yürümek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirin.

Kahve falında kızının yürüdüğünü görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kızının yürüdüğünü görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızla elele yürümek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızla yürümek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızla yürümek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızla yürümek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kızla kol kola yürümek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla yürümek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir