AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kızını hamile görmek

Kahve falında kendi kızını hamile görmek

Kahve falında kendi kızını hamile görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına işarettir.

Kahve falında kendi kızını hamile gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var veya romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında evlenmemiş kızını hamile görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalettir.

Kahve falında evlenmemiş kızı hamile görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında kızın hamile olduğunu görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını hamile kadın görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında amca kızını hamile görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işarettir.

Kahve falında genç bir kızın hamile olduğunu görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne kızını hamile görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir