AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi fotoğrafını görmek

Kahve falında kendi fotoğrafını görmek

Kahve falında kendi fotoğrafını görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kendisi paralayacağına yorulur.

Kahve falında kendi fotoğrafını gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan kurtulabilirsiniz.

Kahve falında fotoğraf makinesinin çalındığını görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanla fotoğraf çektirmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına inanılır.

Kahve falında denizin fotoğrafını çekmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bebekle fotoğraf çektirmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf makinesi çaldırmak iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında nişan fotoğrafı görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir