AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın fotoğrafını çekmek

Kahve falında yılanın fotoğrafını çekmek

Kahve falında yılanın fotoğrafını çekmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yılanın fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir, şüphelerinizi bertaraf etmelisiniz.

Kahve falında yılanın fotoğrafını çekmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çekmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabenin fotoğrafını çekmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin fotoğrafını çekmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla fotoğraf çekmek büyük bir kazanca sahip olacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek fotoğrafı çekmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında manzara fotoğrafı çekmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının fotoğrafını çekmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir