AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi derisini yüzmek

Kahve falında kendi derisini yüzmek

Kahve falında kendi derisini yüzmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde daha şanslısınız.

Kahve falında insanın derisini yüzmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atın derisini yüzmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında tavuğun derisini yüzmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında ölü derisi yüzmek ün sahibi olacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinin derisini yüzmek çok yükseleceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında sığır derisi yüzmek sıkıntıya düşüreceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deriyi yüzmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında timsah derisi yüzmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir