AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunun işediğini görmek

Kahve falında kendi çocuğunun işediğini görmek

Kahve falında kendi çocuğunun işediğini görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, düşmanlarının güçleneceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında kendi çocuğunun işediğini gördüyseniz:

  • Ani olaylar, bir anda ortaya çıkan değişiklikler veya başkalarının beklenmedik talepleri mevcut işlerde ek sorumluluklara ya da görevlere davetiye çıkartabilir.

Kahve falında erkek çocuğun üzerine işediğini görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun eline işediğini görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğun işediğini görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, büyük borçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun işediğini görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun işediğini görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun işediğini görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğun üzerine işediğini görmek canının kıymetini bileceğine, geçim derdinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun üzerine işediğini görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir