AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun işediğini görmek

Kahve falında çocuğun işediğini görmek

Kahve falında çocuğun işediğini görmek darp edileceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun işediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda şartlarınızı dayatmak konusunda ısrarcı olacağınız kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında çocuğun işediğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun işediğini görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun işediğini görmek maddi gücünün de daimi olacağına, işlerinin yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında bir çocuğun işediğini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun üzerine işediğini görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğun üzerime işediğini görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun eline işediğini görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun üstüne işediğini görmek iyi halini yitireceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir