AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin cinsiyetini ögrenmek

Kahve falında bebeğin cinsiyetini ögrenmek

Kahve falında bebeğin cinsiyetini ögrenmek kazançlı işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin cinsiyetini ögrenmek gördüyseniz:

  • İnanılması güç, iyimser öneriler, fazla güzel görünen teklifler ya da destekler kafa karıştırıcı olabilir.

Kahve falında cift cinsiyetli bebek görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çift cinsiyetli bebek doğurmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, kazalardan, belalardan korunacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin cinsiyetini ögrenmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek cinsiyeti görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bebek cinsiyeti duymak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebeğin cinsiyetini görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebek cinsiyeti görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin cinsiyetini görmek bolluk ve bereketin artacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir