Kahve falında kendi ayakkabısını kaybetmek

Kahve falında kendi ayakkabısını kaybetmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, her zaman hürmet göreceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, hayata daha sıkı tutunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi ayakkabısını kaybetmek gördüyseniz:

  • Sizi zayıf veya kötü göstermeye çalışan kişilerle mücadele etmeniz gerekiyor.

Kahve falında bebek ayakkabısı kaybetmek sağlığından olacağına, maddi olarak güç kazanacağına alamet eder.

Kahve falında spor ayakkabı kaybetmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi ayakkabısını kaybetmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına yorulur.

Kahve falında yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına alamet eder.

Kahve falında tek ayakkabıyı kaybetmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı ayakkabı kaybetmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabını tekini kaybetmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabısını kaybetmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir