AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ayakkabını kaybetmek

Kahve falında kendi ayakkabını kaybetmek

Kahve falında kendi ayakkabını kaybetmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, sorunlu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kendi ayakkabını kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonuç almaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabısını kaybetmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami çıkışı ayakkabı kaybetmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabısının birini kaybetmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında camide ayakkabılarını kaybetmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine inanılır.

Kahve falında sağ ayakkabı kaybetmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı kaybedip tekrar bulmak parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının eşini kaybetmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı kaybedip bulmak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir