AnaSayfa / Genel / Kahve falında aileden biriyle öpüşmek

Kahve falında aileden biriyle öpüşmek

Kahve falında aileden biriyle öpüşmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına tabir olunur.

Kahve falında aileden biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Potansiyelinizi fark etmeniz yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmek istemenize neden olabilir.

Kahve falında ailede kavga görmek sorunlarını bitireceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kocanın ailesini görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çingene aile görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında eski eşin ailesini görmek insan sevindireceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin ailesiyle kavga etmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir aile görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ailesi görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ailesi tarafından dışlanmak kurtuluşu yakalayacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir