AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle yediğini görmek

Kahve falında kelle yediğini görmek

Kahve falında kelle yediğini görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına delalettir.

Kahve falında kelle yediğini gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar fazla şey üstlenebilirsiniz.

Kahve falında kelle yediğini görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına inanılır.

Kahve falında çiğ hayvan kellesi görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş inek kellesi görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kelle paça ütmek dertlerinin biteceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına inanılır.

Kahve falında insan kellesi pişirmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelle yemek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çiğ kelle paça görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kelle paça çorbası içmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir